ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό αντίο του Ζήση Χατζηστραβού (pic)

Τον ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε ο Ζήσης Χατζηστραβός που θα συνεχίσει στον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία.

ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό αντίο του Ζήση Χατζηστραβού (pic)

Στον Πανσερραϊκό υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζήσης Χατζηστραβός

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που υπέγραψε με την ομάδα των Σερρών διετές συμβόλαιο αποχαιρέτησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Να διαλέξω μερικές φωτογραφίες που να αποτυπώνουν τα 10 χρόνια ποδοσφαιρικής ζωής που πέρασα στον ΠΑΟΚ, ήταν δύσκολο. Αλλά το να προσπαθήσω μέσα σε μερικές γραμμές να περιγράψω τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που βίωσα σε όλο αυτό το ταξίδι, θα ήταν μάταιο.

Για αυτό θα περιοριστώ στα απαραίτητα. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκα άμεσα μαζί τους και ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Αυτά είναι, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές, οι φροντιστές και οι γενικοί αρχηγοί, που με τίμησαν με τον σεβασμό και την εκτίμησή τους.

Ονομαστική αναφορά αξίζουν οι κ.Κώστας Ιωσηφίδης και κ. Σταύρος Σαράφης που εκτός από ιστορικές μορφές για τον σύλλογο, ήταν κάθε μέρα εκεί για εμάς, για ό,τι χρειαστούμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που δούλευαν έμμεσα για εμένα, ανθρώπους στα γραφεία της ομάδας και γενικότερα υπαλλήλους που έκαναν ευκολότερο το έργο μου.

Συνεχίζοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε την δυνατότητα στο όνειρο να γίνει πραγματικότητα και στο χόμπι να γίνει επάγγελμα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν πάντα υποστηρικτικός και ενθαρρυντικός απέναντί μου.

Κλείνοντας, ο ΠΑΟΚ θα κατέχει πάντα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!»