Ολυμπιακός: Λεπτομέρειες για την απόκτηση του Κένεντι

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Τζον Κένεντι, με τη μορφή δανεισμού από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ολυμπιακός: Λεπτομέρειες για την απόκτηση του Κένεντι

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζον Κένεντι στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τους Ισπανούς αλλά προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ως δανεικός, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για ακόμα έναν παίκτη που φέρει τη σφραγίδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός προπονητής θέλει σε ακόμα μία περίπτωση να πάει στα… σίγουρα. Να πάει δηλαδή σε έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού τον εμπιστεύεται απόλυτα. Έτσι είχε κάνει και με τον Κίνι κι έτσι κάνει και τώρα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Με τον Κένεντι είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2020-21 στη Γρανάδα και μάλιστα ήταν από τα πιο βασικά του εργαλεία σε μία χρονιά που είχε πάει περίφημα για την ισπανική ομάδα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ είχε κάνει μία καλή σεζόν, την καλύτερη στην καριέρα του, σκοράροντας οκτώ φορές και έχοντας έξι ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Ο Μαρτίνεθ θεωρεί ότι έχει τα στοιχεία που λείπουν από τον Ολυμπιακό και θα δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα κάνοντάς την απρόβλεπτη και γρήγορη στην επίθεση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία, ο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στην απόκτησή του για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης. Στη μία σεζόν που συνεργάστηκαν ο Μαρτίνεθ χρησιμοποιούσε τον ποδοσφαιριστή κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.