Ολυμπιακός: Η διακοπή φέρνει Ναουέλ και Νάτχο στο… 100%

Πλησιάζει η στιγμή που τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα θα είναι σε θέση να παίζουν δύο σερί 90λεπτα όχι μόνο από βδομάδα σε βδομάδα, αλλά και ανά τρεις-τέσσερις μέρες.

Ολυμπιακός: Η διακοπή φέρνει Ναουέλ και Νάτχο στο… 100%
Eurokinissi

Διακοπή έχει τώρα το πρωτάθλημα και στον Ρέντη θα έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσει» το μυαλό τους από την πίεση των τελευταίων αγώνων, αλλά και από την κόπωση των συνεχόμενων παιχνιδιών ανά τρεις-τέσσερις μέρες.

Βέβαια, θα υπάρξουν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που θα απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες. Την ίδια στιγμή όμως, με το που γυρίσουν άπαντες στον Ρέντη και αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 21 Οκτωβρίου, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του, καθώς ορισμένοι παίκτες του θα είναι σε κατάσταση να βοηθούν χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε ρίσκο.

Τα παραδείγματα των Νάτχο (έφυγε για το Ισραήλ) και Ναουέλ είναι χαρακτηριστικά. Και οι δύο είναι σε μία κατάσταση που μπορούν να παίξουν υπό νορμάλ συνθήκες γύρω στα 65-70 λεπτά. Το ότι ο Νάτχο έβγαλε όλο το 90λεπτο στο «Σαν Σίρο» δεν σήμαινε κιόλας ότι δεν εμπεριείχε έστω και μία μικρή δόση ρίσκου.

Μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου όμως εκτιμάται ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να μπουν για τα καλά στην «εξίσωση» και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στα συνεχόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν εώς και τη διακοπή του Νοεμβρίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τον Τουρέ θα πρέπει να χρειαστούν λίγες μέρες υπομονή παραπάνω από τους Νάτχο και Ναουέλ για να βρεθεί σε θέση να βοηθήσει συνεχόμενα 90λεπτα.