Άρης: Κάταγμα ο Κουέστα

Του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Άρης: Κάταγμα ο Κουέστα

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (8/10) υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Χουλιάν Κουέστα, που υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού (τοποθετήθηκε νάρθηκας), «σουβενίρ» από την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης (τον πάτησε αντίπαλος σε μια διεκδίκηση της μπάλας), ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Στις προπονήσεις δεν συμμετέχουν οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, ο οποίοι κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας ενόψει των υποχρεώσεων της γειτονικής χώρας στο UEFA Nations League. Ο δε Φραν Βέλεθ βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία για μια προσωπική του υπόθεση.

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» θα συνεχιστεί κανονικά και την Τρίτη (9/10) με το ίδιο πρωινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».