Ολυμπιακός: Ευκαιρία σε Μαντί Καμαρά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα δώσει την ευκαιρία στον Μαντί Καμαρά να λάβει μέρος στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς.

Ολυμπιακός: Ευκαιρία σε Μαντί Καμαρά

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μπαίνει ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε έχει μπει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός χαφ ταξίδεψε με το τσάρτερ στη Γλασκώβη και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Γενικά για τον Αφρικανό υπάρχει καλή άποψη στο επιτελείο του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι και η επόμενη σεζόν θα τον βρει στον Πειραιά. Βέβαια για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να έρθει στην πλατεία Αλεξάνδρας πρόταση που θα ικανοποιεί και το κλαμπ και προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Ο Μαντί θα πάρει τον χρόνο του σε αυτά τα φιλικά και αρχής γενομένης από το ματς με τη Ρέιντζερς. Για τον ποδοσφαιριστή είναι μία ευκαιρία να βρει θέση στο ρόστερ, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση.