Ολυμπιακός: Οι -30 βαθμοί, τα «θέλω» του Μαρτίνεθ και η ανυπομονησία της Ρέιντζερς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη το βράδυ τη Ρέιντζερς σε ένα πολύ δυνατό και απαιτητικό φιλικό παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Οι -30 βαθμοί, τα «θέλω» του Μαρτίνεθ και η ανυπομονησία της Ρέιντζερς

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα με τις υψηλές θερμοκρασίες και συνεχίζει την προετοιμασία του επί βρετανικού εδάφους. Η αποστολή βρίσκεται στη Γλασκώβη από το απόγευμα της Τρίτης (25/7) για το πρώτο πολύ δυνατό φιλικό που θα παίξει την Τετάρτη (26/7, 21:45, CS1) κόντρα στη Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Πειραιά συνάντησε στη σκωτσέζικη πόλη συνθήκες χειμώνα. Η θερμοκρασία είναι στους 15 βαθμούς κελσίου, δηλαδή σχεδόν 30 βαθμούς λιγότερο από την Ελλάδα. Η αλλαγή είναι μεγάλη, αλλά και προς το ευχάριστο για την ομάδα, η οποία το τελευταίο τριήμερο προπονήθηκε με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας στον Ρέντη.

Κατά τα άλλα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ το παιχνίδι είναι ένα ακόμα φιλικό τεστ και τίποτα παραπάνω. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς με υψηλό βαθμό έντασης και απαιτήσεων στο οποίο καλείται η ομάδα του Πειραιά να αποδείξει πως είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει.

Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά σίγουρα εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να δει την ομάδα του να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι και να μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο όλα όσα δουλεύει τόσο καιρό.

Το ματς αντιμετωπίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Σκωτσέζους. Η Ρέιντζερς το έχει διαφημίσει αρκετά όλες αυτές τις ημέρες και μάλιστα στέκεται το γεγονός πως απέναντι της θα βρει την ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα.