Μπρέντα – ΟΦΗ 3-2: Ήττα υπό το βλέμμα Γκαγιέγκος – Γκολ ποίημα ο Νέιρα

Ο ΟΦΗ δυο φορές ισοφάρισε την Μπρέντα αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα (3-2).

Μπρέντα – ΟΦΗ 3-2: Ήττα υπό το βλέμμα Γκαγιέγκος – Γκολ ποίημα ο Νέιρα

Ήττα για τον ΟΦΗ με 3-2 από την Μπρέντα σε φιλικό στην Ολλανδία, υπό το βλέμμα του Χιλιανού Γκαγιέγκος, ο οποίος και σύντομα θα ανακοινωθεί.



Ο ΟΦΗ έκανε αρκετά λάθη όπως στα πρώτα δευτερόλεπτα όταν μετά το γύρισμα του Καρώ, ο Μανδάς δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα πήγε στα δίχτυα (1-0).

Η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση, όταν στο 3ο λεπτό, ο Γκρόνινγκ πίεσε και έτσι ο Τοράλ έκλεψε την μπάλα, την έστρωσε στο αριστερό του και με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 17’ ο Γκάρμπετ έγραψε το 2-1 με πλασέ μετά την άστοχη έξοδο του Μανδά αλλά στο 45’ ο Νέιρα με ένα υπέροχο τέρμα έγραψε το 2-2.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Μπρέντα έκανε το 3-2 και πάλι με τον Γκάρμπετ, ύστερα από νέο λάθος στην άμυνα. Ο Ντίκο είχε ευκαιρία (σουτ στο δοκάρι) μετά την έξοχη ενέργεια του Μπιφουμά, για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς (61’ Σωτηρίου), Βούρος (61’ Λαμπρόπουλος), Καρώ (61’ Πασαλίδης), Γιαννούλης (46’ Μεγιάδο), Λάρσον (61’ Μαρινάκης, 86’ λ.τ. Κουτεντάκης), Τοράρινσον (61’ Αμπάντα), Μπάκιτς (61’ Αποστολάκης), Ντιουσέ (61’ Ριέρα), Τοράλ (30’ Νέιρα, 61’ Ντίκο), Μοσκέρα (61’ Μπιφουμά), Γκρόνινγκ (46’ Λουίζ Φελίπε).