Ολυμπιακός: Από την Ισπανία στη Γλασκώβη ο Κορδόν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ: Ο Αντόνιο Κορδόν δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γλασκώβη κάτι που θα κάνει μόνος του από την Ισπανία.

Ολυμπιακός: Από την Ισπανία στη Γλασκώβη ο Κορδόν

Για τη Γλασκώβη «πέταξε» η αποστολή του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τρίτης (25/7). Οι Πειραιώτες θα παίξουν επί βρετανικού εδάφους δύο δυνατά φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς μερικές ημέρες πριν την πρώτη τους φετινή ευρωπαϊκή μάχη.

Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γλασκώβη, ωστόσο δεν ταξίδεψε ο Αντόνιο Κορδόν. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά από την ημέρα που επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» από την Αυστρία δεν έχει γυρίσει στην Ελλάδα.

Βρίσκεται στην πατρίδα του, αφού όπως είχε πει και στους απεσταλμένους στην Αυστρία θα επέστρεφε η κόρη του από την Κορέα και ήθελε να περάσει μερικές ημέρες μαζί της. Πέρα απ’ αυτό ο Αντόνιο Κορδόν έχει την ευκαιρία αυτό το διάστημα να κάνει και κάποιες επαφές για μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ισπανός παράγοντας είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα τόσο με τον προπονητή όσο και με τους παράγοντες του κλαμπ. Ο Κορδόν θα βρεθεί στη Σκωτία για τα δύο πολύ δυνατά φιλικά ματς ταξιδεύοντας μόνος του από την Ισπανία.