Ολυμπιακός: Το αποφασιστικό βήμα της Σάρλοτ για τον Ιβάν Χάιμε

Δεν αποκλείεται πλέον ο Ιβάν Χάιμε που μπλέχτηκε σε σενάρια με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ολυμπιακός: Το αποφασιστικό βήμα της Σάρλοτ για τον Ιβάν Χάιμε

Ο Ιβάν Χάιμε είναι ένας παίκτης που θα ταίριαζε «γάντι» στον Ολυμπιακό, μολονότι από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαίωναν τα πορτογαλικά σενάρια του τελευταίου 24ώρου.

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ αποτελούσε ούτως ή άλλως μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός του ότι η Φαμαλικάο προσπαθεί να βάλει μπόλικα χρήματα στο ταμείο της για την παραχώρησή του, εμφανίζονται και άλλες ομάδες ως ενδιαφερόμενες.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν τον γλυκοκοιτάζουν μόνο η Μπενφίκα και η Πόρτο, οι οποίες - παρεμπιπτόντως - δεν έχουν έχουν καταθέσει ακόμη κάποια επίσημη προσφορά στη Φαμαλικάο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία.

Αντιθέτως, από τα ξημερώματα της Τρίτης (25/7) ακούγεται έντονα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού, ότι η Σάρλοτ εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή!

Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Χάιμε, με τον Ισπανό πάντως να «ψηφίζει» Ευρώπη.

Από την άλλη, όμως, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του δεν είναι κάτι που θα αποφασιστεί εξ ολοκλήρου από εκείνον. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Φαμαλικάο, θα κοιτάξει ο πορτογαλικός σύλλογος να κάνει το καλύτερο για το δικό της οικονομικό συμφέρον.

Αν όντως πάει να μπει στο «παιχνίδι» η Σάρλοτ και καταθέσει προσφορά 7 εκατομμυρίων ευρώ, τότε σιγά-σιγά θα πρέπει να τον ξεχνάμε από την ερυθρόλευκη επικαιρότητα.