Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο

Με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες συνδέουν τον Ολυμπιακό πληροφορίες από την Αργεντινή. 

Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της άμυνάς του και ο Αργεντινός Γκαστόν Ερνάντες, φέρεται να έχει έρθει στο προσκήνιο ως μια πιθανή λύση. Ο 25χρονος αμυντικός αποτελεί βασικό κομμάτι στα πλάνα της Σαν Λορέντζο και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και το Copa Sudamericana (30 συμμετοχές με 1 γκολ φέτος).

Ο Ερνάντες, που διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, φαίνεται πως ανταποκρίνεται στα κριτήρια που αναζητά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Σαν Λορέντζο.

Ωστόσο, ο δρόμος για την απόκτησή του δεν φαίνεται να είναι εύκολος, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό. Ο ανταγωνισμός με την αργεντίνικη ομάδα μπορεί να κάνει τις διαπραγματεύσεις πιο δύσκολες και να αυξήσει το κόστος της μεταγραφής του, που κοστολογείται γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις αναφορές που κυκλοφορούν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες, οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας τηρούν σιγή ιχθύος αναφορικά με την περίπτωσή του.