Μπεκατσέτας και Φορτούνης

Ο Red Duckling παραμένει άγαλμα στο ΟΑΚΑ, προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη στο ματς με την ΑΕΚ.

Μπεκατσέτας και Φορτούνης

Στο Μιλάνο για 70 λεπτά πίστευες στο διπλό. Και έχασες. Αλλά ήσουν στο Σαν Σίρο βρε αδερφέ. Και είχες και έναν Ιγκουαϊν απέναντί σου. Εδώ φτάνεις στο 90' στο ΟΑΚΑ και έχεις απέναντί σου τον Μπακασέτα που σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή. Και όμως, δεν νίκησες γιατί έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά στη μικρή σου περιοχή. Και φυσικά δεν νίκησες γιατί στο 94' ο Φετφατζίδης στην αντίπαλη μικρή περιοχή σημάδεψε τα πουλιά. Τις μπεκάτσες που λέμε.


Κάπως έτσι βγήκε και ο τίτλος για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στο Μαρούσι. Ο Μπακασέτας που ισοφάρισε και η μπεκάτσα που σκότωσε το Νο10 της ομάδας μας, έφεραν τον Μπεκατσέτα.


Και ξέρετε κάτι; Ναι, είναι ακόμα 6η αγωνιστική αλλά κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να αποβούν καθοριστικές στην τελική σούμα. Ο Γιακουμάκης για παράδειγμα δεν αστόχησε για το 1-2 πέρσι στο ίδιο λεπτό στο Φάληρο, δίνοντας όχι μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης αλλά και μία εξαιρετική ψυχολογία στην ΑΕΚ. Το μομέντουμ για να τερματίσει πρώτη.


Και ξέρετε επίσης και κάτι άλλο; Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, αλλά το θέμα είναι ότι ο Φέτφα δεν έχει βάλει ακόμα ούτε ένα. Πρόβλημα στο γκολ έχει και ο Ποντένσε, με αποτέλεσμα μια ομάδα που παίζει με σύστημα που έχει ανάγκη τους εξτρέμ, να πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο σκοράρισμα από τον Λάζαρο που δεν διανύει την νιότη του.


Δυστυχώς συμβαίνει σε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί ολόκληρη από την αρχή, να υπάρχουν και αστοχίες. Και παρόλο που η τριάδα των αγώνων με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ να έφερε πόνο, η στήριξη είναι δεδομένη. Και σας το λέει ένας τύπος που χθες "τρύπωσε" στο ΟΑΚΑ για να μείνει άγαλμα, όχι στο 90', αλλά στο 94'. Νομίζω ότι ακόμα εκεί είμαι, αποσβολωμένος.


Α, μιας και είπα ότι ήμουν εκεί. Κάτω λέμε τα κουλά σας από τον Φορτούνη εσείς οι συγκεκριμένοι που βγαίνετε αριστερά και δεξιά και γράφετε για ύβρεις του Κώστα προς την παιδική εξέδρα της ΑΕΚ όταν σκόραρε. Το έγραψα και χθες στο facebook, αλλά κάποιοι στα σχόλια αδυνατούν να το καταλάβουν και (τους) λυπάμαι αν είναι νοητικοί οι λόγοι.


Απευθύνομαι μόνο σε όσους κάνουν λόγο για παιδική κερκίδα χωρίς να εξετάζω την ενέργεια του αρχηγού. Ναι, να τιμωρηθεί ο Φορτούνης αλά Πασχαλάκης, αλλά μην πάτε να τον βγάλετε το κακό παιδί που έβρισε 8χρονα και 12χρονα. Η παιδική (αχαχαχαχαχ!) κερκίδα ήταν αυτή που τραγουδούσε σε όλο το ματς "άντε γ@μησου Λάζαρε".


Αυτά. Ευτυχώς έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος να ηρεμήσουμε λιγάκι όλοι μας.