Απόλλων Σμύρνης: Το... restart και η αλλαγή φιλοσοφίας!

Στα 3 - 5 Πηγάδια της Νάουσας βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης από το βράδυ της Κυριακής (7/10) για μίνι προετοιμασία.

Απόλλων Σμύρνης: Το... restart και η αλλαγή φιλοσοφίας!

Οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 16 Οκτωβρίου προκειμένου ο Γιάννης Μαντζουράκης να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή της Super League.

Στόχος του Απόλλωνα είναι να «γυρίσει» το κλίμα στην ομάδα και να κάνει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μη χάσει το τρένο της παραμονής στη Super League.

Η φιλοσοφία του Γιάννη Μαντζουράκη είναι διαφορετική από αυτή των προκατόχων του, κάτι που φάνηκε και στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Απόλλωνας είχε πιο κοντά τις γραμμές, ήταν πιο συμπαγής ομάδα και με λίγη τύχη ίσως είχε καταφέρει να πάρει ένα βαθμό στον αγώνα αυτό.

Ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να τονώσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και να τους αλλάξει τη νοοτροπία. Ακόμα θα δουλέψει αρκετά στον τομέα της φυσικής κατάστασης καθώς ο ίδιος θωρεί ότι το βασικό πρόβλημα του Απόλλωνα είναι αυτό.

Έτσι, στα 3 - 5 Πηγάδια αναμένεται οι ποδοσφαιριστές να ρίξουν αρκετό ιδρώτα προκειμένου να κάνουν νέα εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League.