Ολυμπιακός: Οι επαφές με Φαμαλικάο για Χάιμε και η Stellar

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με τη Φαμαλικάο για τον Ιβάν Χάιμε.

Ολυμπιακός: Οι επαφές με Φαμαλικάο για Χάιμε και η Stellar

Ένα νέο όνομα προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τη Φαμαλικάο για την απόκτηση του Ιβάν Χάιμε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Πορτογαλία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την πρώτη κρούση στην πορτογαλική ομάδα και αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φαμαλικάο για τον ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και με το καλό του πόδι να είναι το δεξί. Μπορεί να παίξει ακόμη τόσο στη δεξιά πλευρά όσο και στον άξονα.

Με τη Φαμαλικάο έχει συμβόλαιο έως το 2025 και πρόκειται για έναν παίκτη που η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Η εταιρία που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή είναι η Stellar με την οποία η διοίκηση έχει καλές σχέσεις. Πρόσφατα ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη Stellar τον Σκωτσέζο Χόλσγκροουβ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον Πειραιά.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν έκανε 33 συμμετοχές με τη Φαμαλικάο έχοντας έντεκα γκολ και πέντε ασίστ. Μάλιστα λόγω τραυματισμού είχε χάσει τα παιχνίδια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ενώ κατά κύριο λόγο αγωνιζόταν ως αριστερό εξτρέμ. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μπενφίκα.