Super League: Στα Πηγάδια πέφτει η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής

Η Ξάνθη υποδέχεται τη Λάρισα (19:00, ΕΡΤ1) στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Στα Πηγάδια πέφτει η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής

Η 9η της βαθμολογίας Ξάνθη, με τη 10η ΑΕΛ συγκρούονται απόψε το βράδυ στα Πηγάδια, με σκοπό να πάρουν τη νίκη προκειμένου να πλασαριστούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία της Super League.

Οι Ακρίτες δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών κι έτσι ο Μίλαν Ράσταβατς έχει μόνο ευχάριστους πονοκεφάλους όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας του αποψινού αγώνα.

Ο προπονητής της Ξάνθης έχει στην αποστολή τους Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Συλλά, Μπαξεβανίδη, Κασάδο, Λισγάρα, Αλμέιδα, Μελιόπουλο, Τζουρίτσκοβιτ, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Σουλεϊμάν, Μπρίτο και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το ποιοί από τους παραπάνω θα πάρουν θέση βασικού στον αγώνα.

Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλίας έχει μεταβεί στην Ξάνθη με τρεις απουσίες, αφού ο Μόρας είναι τραυματίας και οι Λεοζίνιο και Μόρσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Έτσι λοιπόν ο Φέστα επέλεξε για τον αποψινό αγώνα τους Κρίστινσον, Παϊτέρη, Καρανίκα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Νούσιο και Χοτζάλι

Το... προβάδισμα των γηπεδούχων και οι «άσφαιροι» φιλοξενούμενοι

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο για το αποψινό ματς είναι ότι τα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο αντιπάλους τα κερδίζει ο εκάστοτε γηπεδούχος. Τρία έχει πάρει η Ξάνθη και τέσσερα η Λάρισα. Μάλιστα, σε κανένα από αυτά δεν έχει σκοράρει ο φιλοξενούμενος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.