Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μαντί, ο τραυματισμός και η Σκωτία

Ο Μαντί Καμαρά έχει επιστρέψει στις προπονήσεις στον Ρέντη και αναμένεται η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μαντί, ο τραυματισμός και η Σκωτία

Όλα τα βλέμματα στον Ολυμπιακό είναι στραμμένα στις μεταγραφές και στους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να έρθουν. Στον Ρέντη, ωστόσο υπάρχει μία σημαντική επιστροφή αυτές τις ημέρες και το προσεχές διάστημα θα κριθούν πολλά όσον αφορά στο μέλλον του.

Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος δεν πήγε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, διότι είχε επιστρέψει από τη Ρόμα με έναν τραυματισμό. Ο Αφρικανός άσος όλο αυτό το διάστημα που έμεινε στην Ελλάδα δούλεψε αρκετά.

Είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του πριν επιστρέψει η αποστολή της ομάδας του Πειραιά από την Αυστρία. Ο Μαντί είχε κάνει κάποιες προπονήσεις με του γκρουπ των κομμένων και ήταν έτοιμος να μπει με την πρώτη ομάδα. Ο Μαρτίνεθ αποφάσισε με την επιστροφή της αποστολής και την επανέναρξη των προπονήσεων να συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ο μέσος από τη Γουινέα.

Πράγματι από το Σάββατο το απόγευμα όταν και γύρισε η ομάδα στις προπονήσεις ο Μαντί Καμαρά παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον πάρει και στη Σκωτία για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς και υπάρχει χρόνος για να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του.