«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τον Κριστόφερσεν

Κύκλοι γύρω από την ομάδα του Πειραιά εξέφραζαν παράπονα για τον Δανό ρέφερι και τον τρόπο που αντιμετώπισε το ματς μετά το 0-1 από τον Φορτούνη.

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τον Κριστόφερσεν

Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα και πάλι για τη διαιτησία και στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ είχαν πολλά παράπονα από τον Δανό ρέφερι. Ο Κριστόφερσεν στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε προβλήματα και έδειξε να ελέγχει το ματς.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. "Έβραζαν" μετά το φινάλε της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι ο Κριστόφερσεν μετά το γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Από εκείνο το σημείο και μετά έχει καταλογίσει πολλά φάουλ υπέρ της ΑΕΚ γύρω από την περιοχή του Ολυμπιακού. Μετά το γκολ του Φορτούνη έχει καταλογίσει πολλά φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και μάλιστα κοντά στην περιοχή των Πειραιωτών και μάλιστα σε ένα σημείο που οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Έτσι κύκλοι γύρω από τους Πειραιώτες ήταν έξαλλοι με τον Δανό ρέφερι και με τους Περέιρα, Τριτσώνη που προχώρησαν στον ορισμό του.

Εκτός από αυτά ο Δανός έχει κόψει κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού με τον Τουρέ στο δεύτερο ημίχρονο καταλογίζοντας φάουλ υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Επιπλέον ο Κριστόφερσεν έχει χαρίσει κίτρινες κάρτες στον Λιβάια και στον Σιμόες. Επίσης με πολύ μεγάλη δυσκολία πήρε φάουλ ο Κώστας Φορτούνης σε ένα ματς που αντιμετωπίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις σκληρά από τους αντιπάλους του.