«Πρόταση 700 χιλ. ευρώ για Πίττα από τον Ολυμπιακό απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού»

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του Ιωάννη Πίττα και τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Μάριους Σουμούντικα.

«Πρόταση 700 χιλ. ευρώ για Πίττα από τον Ολυμπιακό απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού»

Σε μέσο της Ρουμανίας μίλησε ο Μάριους Σουμούντικα προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της μετακίνησης του Ιωάννη Πίττα από τον Απόλλων Λεμεσού στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Prosport.ro» ο Μάριους Σουμούντικα, ο οποίος έχει περάσει από τη χώρα μας ως προπονητής από την Καβάλα το 2011, ενώ έχει αγωνιστεί και ως παίκτης στην Κύπρο, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον προπονητή του Απόλλωνα Λεμεσού, Μπογκτάν Αντόνε, κατά την οποία του αποκάλυψε ότι η ομάδα του απέρριψε πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 700.000 ευρώ.

Παράλληλα τόνισε πως ο 27χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με ποσό μικρότερο του 1 εκατ. ευρώ.

«Μίλησα με τον Μπογκτάν Αντόνε χθες το βράδυ. Γνωρίζω πολύ καλά τον Ιωάννη Πίττα. Είναι δεύτερος επιθετικός, δεν είναι σέντερ φορ, δεν μπορεί να παίξει εκεί. Είναι ένας παίκτης που έρχεται από τη δεύτερη γραμμή και αισθάνεται πολύ καλά τους κενούς χώρους.

Ξέρω σίγουρα ότι ο είχε προσφορά 700 χιλιάδων ευρώ από τον Ολυμπιακό και την αρνήθηκε ο Απόλλων Λεμεσού. Δεν θα φύγει από εκεί με λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ, αυτό είναι σίγουρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάριους Σουμούντικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Ιωάννη Πίττα εξετάζει σοβαρά και η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η οποία φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση 600 χιλιάδων ευρώ.