Η κριτική των παικτών: Ο ωραίος Φορτούνης και ο μοιραίος Φετφατζίδης

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αφού ισοφαρίστηκε από τον Μπακασέτα δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Η κριτική των παικτών: Ο ωραίος Φορτούνης και ο μοιραίος Φετφατζίδης

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, όμως το γκολ του Μπακασέτα και η τρομερή ευκαιρία που έχασε ο Φετφατζίδης στο 94', «σκέπασαν» την γκολάρα του Φορτούνη.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Είχε στο ενεργητικό του την εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Λιβάγια, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία στο 14'. Λίγο αργότερα είπε “όχι” και σε σουτ των Μπακασέτα (15') και Γκάλο (19'). Το σοκ του ΠΑΟΚ το ξεπέρασε και ξαναφώναξε “παρών”. Στο γκολ προφανώς του Μπακασέτα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε τις καλές και τις κακές στιγμές. Δεν βοήθησε επιθετικά, δεν πήρε πολλά μέτρα, είχε αναλάβει αρχικά το μαρκάρισμα του Μπακασέτα και στην πορεία του Μπογέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, χωρίς ωστόσο να είναι ο Ομάρ των προηγούμενων αγώνων.

ΜΕΡΙΑ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. “Έκοψε” τον Κλωναρίδη στο 11' προτού γίνει απειλητικός. Πάντοτε φρόντιζε να βγαίνει πρώτος στην μπάλα και “καθάριζε” πότε τον Κλωναρίδη, πότε τον Λιβάγια και πότε τον Γιακουμάκη. Από τις πιο “γεμάτες” εμφανίσεις του!

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Δεν τα βρήκε και τόσο σκούρα απέναντι στον Λιβάγια, αλλά συγκρίνοντάς τον με τον Μεριά έδειχνε ένα “κλικ” πίσω. Κακός δεν ήταν πάντως ο Σέρβος.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Πολλά σκαμπανεβάσματα ο Κώστας. Και ειδικά από κάποιο σημείο και μετά όταν είχε παρασυρθεί και από τον ενθουσιασμό του, λειτουργούσε αρκετές φορές λανθασμένα και επιπόλαια.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Τα πάνω και τα κάτω του είχε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε καλές και κακές στιγμές. Λειτούργησε σαν “από μηχανής θεός” στο 72' σε ένα σουτ του Λιβάγια, ενώ στη φάση του 1-1 έχασε τον Μπακασέτα. Δεν υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι του με λίγα λόγια.

ΚΑΜΑΡΑ: Ήταν από τους παίκτες που σε ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού κατέθεσε την ψυχή του και είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Κατάπιε και σήμερα πολλά χιλιόμετρα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν ήταν μόνο η γκολάρα του στο 58'. Ήταν η γενικότερη εικόνα του που του έδωσε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του γηπέδου. Από δική του κάθετη πάσα ο Χασάν σημάδεψε το δοκάρι στο 44'. Ο Κώστας βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και οι παίκτες της ΑΕΚ τον ένιωσαν για τα καλά. Έφαγε και μια γερή αγκωνιά από τον Μοράν και αντικαταστάθηκε.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε από τη δική του κούρσα στο 94' να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στη φάση του Φετφατζίδη.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά. Ήθελε όσο τίποτε άλλο να παίξει στο συγκεκριμένο ματς, αλλά το παιχνίδι δεν του βγήκε όπως θα ήθελε.

ΧΑΣΑΝ: Του παρουσιάστηκαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά τη μία φορά έστειλα την μπάλα στο δοκάρι (44') και τη δεύτερη υποχρέωσε τον Μπάρκα να διώξει εντυπωσιακά την κεφαλιά του στο 75'. Ήταν από τους παίκτες που παρά τις χαμένες του ευκαιρίες παίρνει σίγουρα καλό βαθμό για τη συνολική του παρουσία.

ΤΟΥΡΕ: Μπήκε να δώσει ανάσες στη μεσαία γραμμή, αλλά αν εξαιρεθεί μία πάσα με ηρεμία που έδωσε για να βγει ο Ολυμπιακός στην αντεπίθεση, δεν φάνηκε περαιτέρω.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού με την τεράστια ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις για το 1-2.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε αντί του Χασάν στα τελευταία λεπτά και είχε συμμετοχή στην τεράστια ευκαιρία του Φετφατζίδη στις καθυστερήσεις.