Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Αγκιμπού και Αλγκασίμ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πάρει την απόφαση του για τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Αλγκασίμ Μπα.

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μαρτίνεθ για Αγκιμπού και Αλγκασίμ

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει να τελειώσει τις μεταγραφικές του εκκρεμότητες πριν φύγει για τη Σκωτία, αλλά έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον η αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος μέχρι τις 7 Ιουλίου είχε υποχρεώσεις με την Κ23 της Εθνικής Γουινέας. Ο νεαρός Αφρικανός έχει άδεια αυτές τις ημέρες και δεν βρίσκεται στον Ρέντη.

Όπως γράφει και το σημερινό (22/7) «ΦΩΣ» για τον Αγκιμπού έχει παρθεί η απόφαση από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον Αντόνιο Κορδόν. Είναι παίκτης που θα επιστρέψει από την άδεια του και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Δεν αποκλείεται και πριν φύγει η αποστολή για την Σκωτία να είναι στον Ρέντη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος επίσης είχε υποχρεώσεις με την Κ23 της Γουινέας. Και αυτός με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα μπει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αμφότεροι θα πάρουν την ευκαιρία από τον Μαρτίνεθ και είναι φυσικά στο χέρι τους να την αρπάξουν.