Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο επιθετικός, Μάριο Γκονζάλεθ

Μετά την συμφωνία με τον Φρέιρε, ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά και πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Ισπανός φορ, Μάριο Γκονζάλεθ.

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο επιθετικός, Μάριο Γκονζάλεθ

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μεταγραφικά έτσι ώστε να καλύψει τα κενά και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό, Νικολάς Φρέιρε, στο στόχαστρο βρίσκεται και Ισπανός επιθετικός.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπακός δουλεύει μια περίπτωση, την έχει ξεχωρίσει και θα προσπαθήσει να την κλείσει. Ο λόγος γίνεται για τον Μάριο Γκονζάλεθ της Μπράγκα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ των ερυθρολεύκων Η απόκτηση φορ αποτελεί Νο1 προτεραιότητα μαζί με την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ο 27χρονος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην βελγική Λέουβεν, όπου πέτυχε 13 γκολ σε 22 συμμετοχές. Για πολλά χρόνια ήταν στη Βιγιαρεάλ, ξεκινώντας από τα μικρά της τμήματα, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Γαλλία. Έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2025, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως παραχωρείται και πάλι με την μορφή του δανεισμού.

Πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2020-21, όταν έπαιξε στην Τοντέλα και μέτρησε 15 γκολ σε 27 εμφανίσεις. Ο Γκονζάλεθ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Κλερμόν και στην Τενερίφη.