Μορόν: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη»

Ο Λόρεν Μορόν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

Μορόν: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, o Λόρεν Μορόν, τόνισε:

«Έρχομαι στον Άρη μεγάλες προσδοκίες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Νιώθω περήφανος που θα εκπροσωπήσω ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον ιστορικά κλαμπ της Ελλάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμένα και αυτό μου αρέσει. Είναι φυσιολογικό σε μεγάλα κλαμπ να υπάρχει πίεση, το έχω συνηθίσει κι έτσι πρέπει να είναι.

Έρχομαι στον Άρη για να βοηθήσω με τα γκολ μου, αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω τις ευθύνες που θα έχω. Είμαι ήρεμος, πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη και των φιλάθλων του. Θα βοηθήσω με τα γκολ μου και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορώ.

Ξέρω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα. Μίλησα με τον Χουλιάν Κουέστα, με τον οποίο είμαστε φίλοι και μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και τον κόσμο του. Μου αρέσει που οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι και πιέζουν την ομάδα για το καλύτερο, έτσι ακριβώς είναι και οι οπαδοί της Μπέτις.

Τώρα θέλω να μπω στις προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα και να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».