Ολυμπιακός: Η πίεση για μεταγραφές και τα φιλικά στη Βρετανία

Ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό που έχει σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ, ενώ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να πάει με μεταγραφή στη Βρετανία.

Ολυμπιακός: Η πίεση για μεταγραφές και τα φιλικά στη Βρετανία

Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία, αφού δεν επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστρία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Η παρουσία του στην πατρίδα έχει φουντώσει τη φημολογία ότι πήγε για να κλείσει κάποια μεταγραφή.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι πως όσο περνάνε οι ημέρες η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της δύο φιλικά υψηλών απαιτήσεων με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι στις 10 Αυγούστου ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Αυτή τη στιγμή έχει σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ, αλλά υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να έρθει παίκτης.

Για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ το ιδανικό θα ήταν να έχει παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να τον πάρει μαζί του στη Βρετανία και να αρχίσει να τον βάζει σταδιακά στην ομάδα. Άλλωστε μετά από τα ματς της Βρετανίας το πολύ να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό επομένως δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος για να «δέσει» ένα νέο απόκτημα με την ομάδα.