ΑΠΟΕΛ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία στο ΓΣΠ   

Ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-1) που παίζει Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΠΟΕΛ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία στο ΓΣΠ   

Απέναντι σε μια ομάδα (ΑΠΟΕΛ) που είναι πιο έτοιμη αφού έχει μπροστά της τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία. Προηγήθηκε με τον Μπαριέντος στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι Κύπριοι ισοφάρισαν στην επανάληψη (1-1).

Στο 8’ μακρινό σουτ του Κοσταντίνοφ απέκρουσε ο Σιαμπάνης ενώ τρία λεπτά με δυνατό σουτ του Μπαριέντος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγινε το 0-1, με τη φάση να ξεκινά από τα αριστερά με τον Φώτη Κίτσου.

Στο 14’ ο ΑΠΟΕΛ είχε ευκαιρία για το 1-1 με κεφαλιά του Τσεπάκ μετά το κόρνερ του Φετφατζίδη αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23’ είχαμε ένα αδύναμο και άστοχο σουτ του Κβιλιτάια.

Για τον ΑΠΟΕΛ το 1-1 έγινε με πανέμορφο γκολ του Μαρκίνιος στο 77ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με εξαιρετική ντρίμπλα και δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά είχε δύο φάσεις για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Βόλο που είχε καλή εικόνα.

ΑΠΟΕΛ (Ρ. Σα Πίντο): Μπέλετς, Ντβάλι, Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Κβιλιτάια, Σεμπάκ, Κρέσπο, Σούσιτς, Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Φετφατζίδης (76′ Γαβριήλ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Κοσταντίνοφ (76′ Τομανέ).



Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης (59′ Κόστιτς), Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (76′ Ασλανίδης), Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος (59′ Τσοκάνης), Γκλάβιτς, Ντέλετιτς (66′ Καραγιάννης), Τρουιγιέ (72’ Μεταξάς), Μραζ.