Χερενφέιν – ΟΦΗ 2-0: Ήττα στο πρώτο φιλικό

Ο ΟΦΗ στον πρώτο του φιλικό αγώνα ηττήθηκε με 2-0 από τη Χερενφέιν στην Ολλανδία.

Χερενφέιν – ΟΦΗ 2-0: Ήττα στο πρώτο φιλικό

Με 2-0 έχασε ο ΟΦΗ από τη Χερενφέιν στον πρώτο του φιλικό αγώνα στην Ολλανδία, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τραυματίστηκε ο Λαμπρόπουλος.

Στο 20’ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Μοσκέρα (σουτ άουτ) αλλά ένα λεπτό μετά δέχθηκε το γκολ. Ο Σαχράουι πήρε την μπάλα από τον Όλσον, και με δυνατό σουτ με το αριστερό, μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χριστογεώργο.

Στο 67’ οι Ολλανδοί είχαν διπλό δοκάρι με Μπόχνιεβιτς, Τιμόσι. Ο πρώτος επτά λεπτά αργότερα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μανδά και έγραψε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά αποχώρησε τραυματίας ο Τίμερμαν για την ολλανδική ομάδα ενώ στο 85’ η καλύτερη στιγμή για τον ΟΦΗ με ένα υπέροχο γυριστό του Ντουρμισάι με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι (βρήκε την μπάλα και ο Μπέκεμα).

Διπλή χαμένη ευκαιρία από τον Γκρόνινγκ στο 88’ μετά την υπέροχη ενέργεια του Ριέρα από αριστερά.


Χερενφέιν: Νόπερτ, Μπόχνιεβιτς, Ότελε, Κέλερτ, Κάρλσμπακ, Αλί, Νάνελι, Όλσον, Σαράουι, Ταχίρι, Χάγιε. Έπαιξαν και οι Τιμόσι, Μίλαν βαν Έβικ, Πελέ, Μπέκεμα, Τίμερμαν,

ΟΦΗ (α’ ημίχρονο): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Γρίβας, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (34’ Νέιρα), Φελίπε (34’ Ντίκο), Μοσκέρα

ΟΦΗ (β’ ημίχρονο): Μανδάς, Καρώ, Βούρος, Αμπάντα, Λάρσον, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Ριέρα, Νέιρα (64’ Ντουρμισάι), Γκρόνινγκ, Ντίκο (82’ Μοχάναν).