ΕΠΟ: «Ο Αλαφούζος συμφώνησε απόλυτα στις αποφάσεις»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενημέρωσε για τις αποφάσεις της μετά τη συνεδρίασή της, όπου έδωσε το "παρών" και ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΕΠΟ: «Ο Αλαφούζος συμφώνησε απόλυτα στις αποφάσεις»

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το "παρών" στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Μάλιστα υπήρξε και σχετική επιστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.).

Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να αποφασισθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού.
Παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την ληφθείσα απόφαση».