Πέλλιος: «101% είναι αποτυχημένος ο Μπότο, δεν το συζητώ - Αλήθεια, υπήρχε στον ΠΑΟΚ;»

Για τον Ζοσέ Μπότο μίλησε ο Φιλώτας Πέλλιος.

Πέλλιος: «101% είναι αποτυχημένος ο Μπότο, δεν το συζητώ - Αλήθεια, υπήρχε στον ΠΑΟΚ;»

Ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ, ο Φιλώτας Πέλλιος με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5, μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Ζοσέ Μπότο.


- Κρίνεται ως επιτυχημένο ή αποτυχημένο τον Μπότο στον ΠΑΟΚ;

«101% είναι αποτυχημένος. Δεν το συζητώ. Αλήθεια, υπήρχε στον ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω. Και τι έφερε σε αυτό το διάστημα; 10-12 παίκτες ήρθαν στον ΠΑΟΚ αλλά το ζητούμενο είναι τι έκαναν αυτοί οι παίκτες και τι προσέφεραν. Θα το επαναλάβω, πως 101% αποτυχημένος ήταν ο Μπότο και καλώς φεύγει. Δεν το είπαμε από τώρα, το είχαμε πει από το περασμένο καλοκαίρι ακόμη. Θυμάμαι πως πέρυσι το καλοκαίρι, όταν “καιγόταν” ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ποιοτικούς παίκτες, είχε πάει για διακοπές για τρείς ημέρες στην Θάσο. Αυτός έκανε διακοπές. Δεν το βλέπω σωστό».

- Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι ο Μπότο εισέπραττε 45.000 ευρώ τον μήνα;

«Δεν θέλω να το σχολιάσω. Μην με ερεθίζεις με αυτές τις πληροφορίες. Έχει και καύσωνα και είμαστε στη θάλασσα. Έπρεπε πριν από δύο μήνες να ξεκινήσει αυτή η δουλειά, να αποχωρήσει ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ. Τώρα το πήραν χαμπάρι; Εμείς αγαπάμε την ομάδα, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, λέμε αλήθειες. Είναι θετικό το γεγονός ότι σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν δικά μας παιδιά, τέσσερα με πέντε παιδιά που είναι εξελίξιμα. Αυτό είναι ευχάριστο».

Ρωτήθηκε για την απόκτηση του Σαμάτα και υποστήριξε: «Ο Σαμάτα….δεν ξέρω να πω πολλά, απλά έχω ακούσει πως είναι ένας εκτελεστής, είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».