Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην αριστερή πλευρά και ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ επέστρεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα, αλλά το πιθανότερο είναι πως σύντομα θα φύγει ξανά.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην αριστερή πλευρά και ο Ρέαμπτσιουκ

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Κίνι έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Λίγο πολύ αναμενόμενο ήταν αυτό, διότι και στην προηγούμενη συνύπαρξη που είχε με τον Μαρτίνεθ περισσότερο σε εκείνη την πλευρά έπαιζε.

Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε ολική αλλαγή της αριστερής τους πλευράς. Η αποστολή επέστρεψε από την Αυστρία και το πιθανότερο είναι πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ γύρισε για να… φύγει.

Για τον Μολδαβό μπακ δεν υπάρχει απλά η φημολογία για ενδιαφέρον από τη Γαλλία, αλλά πλέον γίνεται κουβέντα και για επίσημη πρόταση. Ναντ, Λοριάν και Ρεν είναι οι ομάδες που ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή και το ποσό φαίνεται πως έχει φτάσει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο Όλεγκ που αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2021 στον Ολυμπιακό είναι πλέον πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή από την ομάδα του Πειραιά. Αυτό το διάστημα με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει κάνει 120 συμμετοχές και πλέον το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει από το κλαμπ.

Την ίδια ώρα είναι έντονη η φημολογία και για τον Ραμόν. Για τον Βραζιλιάνο μπακ είναι έντονη η φημολογία στην πατρίδα του ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ήδη αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να αποκτηθεί ακόμα ένας μπακ. Σε πρώτη φάση, πάντως αυτό που φαίνεται να έχει δρομολογηθεί είναι του Ρέαμπτσιουκ.