ΠΑΟΚ-Απόλλων 2-0: Πύρρειος νίκη...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Απόλλωνα χάρις σε γκολ των Μαουρίτσιο και Κρέσπο.

ΠΑΟΚ-Απόλλων 2-0: Πύρρειος νίκη...

Η ομάδα του Λουτσέσκου είδε κι έπαθε για να καταβάλει τον ουραγό Απόλλωνα. Η νίκη 2-0 ήρθε με πολύ άγχος και σφραγίστηκε μόλις στο 90΄από το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Κρέσπο με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με φόρα από τη νίκη στη Λευκορωσία, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Μαουρίσιο και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το σκορ φτάνοντας στην έκτη διαδοχική νίκη σε ισάριθμους αγώνες, κλειδώνοντας το αποτέλεσμα με γκολ του Κρέσπο.

Ο Μαουρίσιο σκόραρε με σουτ στην κίνηση από μια εξαιρετικά δουλεμένη κομπίνα. Ο Απόλλωνας ήταν φανερά αλλαγμένος στο πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο και κυρίως πιο συγκεντρωμένος στο γήπεδο, αλλά θα χρειαστεί ακόμη πολλή δουλειά για να καταφέρει να βγει από τη γωνία που είναι στριμωγμένος.

Προσπάθησε να μείνει ζωντανός στο σκορ για να έχει ελπίδες, είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τις σπατάλησε ο Μάντζιος και δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο μέσα στην Τούμπα. Λίγο πριν από τη λήξη, ο Κρέσπο διαμόρφωσε και το 2-0, με τον ίδιο τρόπο, με κόρνερ του Πέλκα.

Ο ΠΑΟΚ δεν χάρηκε τη νίκη καθώς στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Βαρέλα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ-Απόλλων 2-0

Σκόρερ: 16΄Μαουρίσιο, 90΄ Κρέσπο

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Κάρτες: Μαουρίσιο, Κοντοές, Μπεντινέλι, Μπίσεσβαρ, Γκίνο, Βιερίνια

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο – Ζαμπά (72’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (86’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80’ Άκπομ)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ματζουράκης) : Χουάντερσον – Στάθης, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες (68’ Σικαμπάλα), Κοντοές - Μπεντινέλι (58’ Γκίνο), Κονέ, Ντούρσο, Τριάδης (85’ Γκαρός), Μάντζιος