Παναιτωλικός: Άφιξη του Μάριου Oικονόμου στο Αγρίνιο!

Ο Mάριος Οικονόμου αφίχθη στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού και για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στα «καναρίνια»!

Παναιτωλικός: Άφιξη του Μάριου Oικονόμου στο Αγρίνιο!

Τα γαλαζοκίτρινα του Παναιτωλικού ...προβάλει ο Μάριος Οικονόμου που είναι έτοιμος να επαναπατρισθεί για χάρη των «καναρινιών».

Μάλιστα ο 31χρονος, διεθνής, στόπερ βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ώρες θα πέσουν (και) οι υπογραφές.

Ετσι μετά την Κοπεγχάγη όπου και πήγε το καλοκαίρι του 2020 όταν και αποχώρησε από την ΑΕΚ και την περσινή του παρουσία στη Σαμπντόρια, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί ξανά στα μέρη μας.

Πρωταθλητής Δανίας το 2021, έχει καταγράψει μεγάλη καριέρα στα ιταλικά γήπεδα ως παίκτης των Κάλιαρι, Μπολόνια, ΣΠΑΛ, Μπάρι, ενώ το περασμένο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν στη Γένοβα.

Στη γειτονική χώρα πήγε το καλοκαίρι του 2013 όταν η Κάλιαρι τον αγόρασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τη διετία 2018-2020 αγωνίστηκε στην «Ένωση» (64 ματς/4 γκολ), όπου και συμμετείχε στους ομίλους του Champions League.

Ενδιάμεσα φόρεσε επτά φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ συνολικά μετρά 85 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε Serie A & B.