Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δεν δίνει σημασία ο Μπιέλ στα μεταγραφικά σενάρια

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πεπ Μπιέλ αποδεικνύει στην προετοιμασία στην Αυστρία ότι δεν τον απασχολούν όλα όσα γράφονται για το μέλλον του και είναι αφοσιωμένος 100% στον Ολυμπιακό.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δεν δίνει σημασία ο Μπιέλ στα μεταγραφικά σενάρια

To έχουμε σημειώσει από τις πρώτες μέρες προετοιμασίας στην Αυστρία, ότι ο Πεπ Μπιέλ δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια του και κυρίως να έχει καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με όλα όσα είχαμε δει στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν.

Η συζήτηση που του έχουν κάνει οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει «γεμίσει» με ασφάλεια, με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ματς με την Σλοβάτσκο ήταν εκ των κορυφαίων. Στο δεύτερο με τη Νόρντζελαντ δεν ήταν το ίδιο καλός και δέχτηκε αρκετές παρατηρήσεις από τον πάγκο, επειδή δεν πήγαινε στην εύκολη ενέργεια και υπήρχαν στιγμές που λειτουργούσε εγωιστικά.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτίνεθ τον έχει στη λίστα με τους εν δυνάμει βασικούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η εικόνα που παρουσιάζει ο Ισπανός σε σχέση με όλα όσα ακούγονται με το μέλλον του. Πολύ απλά δεν δίνει σημασία. Σαν να μην τα ακούει όλα αυτά που γράφονται ειδικά στην Τουρκία περί ενδιαφέροντος των μεγάλων ομάδων της Πόλης ή εσχάτως της Τορίνο.

Ο Μπιέλ δείχνει ότι είναι πλήρως αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Κατά τ’ άλλα, την περασμένη σεζόν είχε γίνει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το αν παίζει σε λάθος θέση. Οι Μίτσελ και Ανιγκό τον χρησιμοποιούσαν κυρίως στα πλάγια και όχι πίσω από τον φορ ή ως δεύτερο επιθετικός που είχε ξεχωρίσει στην Κοπεγχάγη.

Και ο Μαρτίνεθ πάντως στις πρώτες μέρες προετοιμασίας, τον χρησιμοποιεί σε ρόλο εξτρέμ και έως τώρα ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα του συμπατριώτη του.