«Θέλει δανεικό τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Ντομίνγκος Ντουάρτε.

«Θέλει δανεικό τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε έχει μπει στη ζωή του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού συνυπήρξαν στη Γρανάδα.

Ο 28χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Χετάφε έως το 2026, αλλά φαίνεται πως δεν είναι στις βασικές επιλογές του Μπορδαλάς. Άλλωστε την περσινή σεζόν από ένα σημείο και μετά άρχισε να χάνει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Εκεί ποντάρει και ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να αποκτήσει τον Πορτογάλο αμυντικό. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες επιχειρούν να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού από τη Χετάφε και με οψιόν αγοράς την επόμενη σεζόν.

Για να γίνει αυτό όπως αναφέρουν οι Ισπανοί θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αναλάβει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν μοιάζει δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.