ΠΑΟΚ: Αμυντικά κενά και ήττα από την Βέστερλο (3-2)

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, γνώρισε την ήττα από την Βέστερλο με 3-2

ΠΑΟΚ: Αμυντικά κενά και ήττα από την Βέστερλο (3-2)

Αρκετά κενά είχε στην άμυνα είχε ο ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους από την Βέστερλο με 3-2. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 1-0 αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο δέχτηκαν δύο τέρματα και τελικά γνώρισαν την ήττα.

Στο 5’ ο Κωνσταντέλιας πάσαρε στον Ράφα Σοάρες, αυτός έκανε παράλληλη μπαλιά στο Νάρεϊ και ο Γερμανός επιθετικός με σουτ πέτυχε το 1-0. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 14’ με σουτ του Ματσούο και στο αμέσως επόμενο λεπτό με βολέ ο Γιόου έδωσε το προβάδισμα στη Βέστερλο. Οι Θεσσαλονικείς στο 17’ ισοφάρισαν σε 2-2 με προβολή του Μπράντον, ύστερα από μπαλιά του Νάρεϊ. Στο 37’ είχε δοκάρι ο Φίξελες. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ η Βέστερλο έκανε τρία τα τέρματά της με πλασέ του Ντέσι, μετά από λάθος του Μπράντον.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (64’ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75’ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Νάρεϊ (64’ Ρικάρντο), Π. Τζίμας (64’ Κανείς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (77’ Γκορντεζιάνι).

ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Γκίλεκενς, Φίξελες, Μπος, Μάντσεν, Γκουμουσκάγια, Γιόου, Ντέσι, Ταγκίρ (83’ Σμέκενς), Γιορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο (83’ Κάστρο).