Τι γίνεται με Ράφα Μιρ και Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει η «Sevilla Noticias», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Ράφα Μιρ και προσπαθεί να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σεβίλλης που ζητά 16 εκατομμύρια ευρώ.

Τι γίνεται με Ράφα Μιρ και Ολυμπιακό

Για την απόκτηση του Ράφα Μιρ της Σεβίλλης φέρεται να κινείται ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η «Sevilla Noticias», προσθέτοντας μάλιστα πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα της Ανδαλουσίας για τον παίκτη μέσω του Αντόνιο Κορδόν.

Τα πράγματα, ωστόσο δεν είναι τόσο απλά, διότι η Σεβίλλη είχε ξοδέψει για την αγορά του 16 εκατ. ευρώ. Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα της Ανδαλουσίας είναι να μειώσει όσο το δυνατόν τη χασούρα από αυτή τη μεταγραφή.

Οι Ανδαλουσιάνοι συζητούν και για δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που φαίνεται πως δεν βρίσκουν πρόταση για να τον πουλήσουν. Ο Ράφα Μιρ είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά όπως αναφέρουν οι Ισπανοί στον Ολυμπιακό παλεύουν την περίπτωση του.

Βέβαια για τον παίκτη υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον τόσο από τη Βαλένθια όσο και από τη Μαγιόρκα με την πρώτη ακόμα να μην μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Σεβίλλης.