Ολυμπιακός: Προβάδισμα Γκιγιέρμε, «μάχη» για δύο θέσεις!

Ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού και να παίξει μαζί με τον Καμαρά στα χαφ. Ο Βούκοβιτς που ίσως δεν ξεκινήσει και η «μονομαχία» Γκερέρο – Χασάν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/10, 20.30).

Ολυμπιακός: Προβάδισμα Γκιγιέρμε, «μάχη» για δύο θέσεις!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα στον Ρέντη. Δεν «γκάζωσαν» όλοι οι παίκτες, για την ακρίβεια όσοι αγωνίστηκαν με τη Μίλαν έκαναν για δεύτερη σερί μέρα ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και κατά συνέπεια ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του αναφορικά με το τι ακριβώς ετοιμάζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (7/10, 20.30).

Ουσιαστικά μόνο εκτιμήσεις μπορούσαν να γίνουν. Για παράδειγμα τα δεδομένα για τον Γκιγιέρμε έχουν αλλάξει άρδην και δίνεται μία εντύπωση ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Εκτιμάται ότι θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη αν δεν παίξει στο πλευρό του Καμαρά.

Τα διλήμματα εμφανίζονται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας και με την κορυφή της επίθεσης.

Σχετικά με τους στόπερ, υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Σισέ και ο Μιράντα διεκδικούν μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μεριά. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει η παρουσία του Βούκοβιτς στο αρχικό σχήμα, ο οποίος – να θυμίσουμε ότι – είχε παραπονεθεί για κάποιες ενοχλήσεις μία μέρα μετά τον ΠΑΟΚ.

Συν τοις άλλοις, επικρατεί ένα… αλαλούμ και για το ποιον θα επιλέξει ανάμεσα σε Γκερέρο ή Χασάν για την επίθεση. Είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Κατά τ’ άλλα, ο Γιαννιώτης φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Σα στα γκολπόστ. Στην άμυνα οι Ομάρ και Τσιμίκας θα είναι στα δύο άκρα και ο Μεριά αναμένει τον παρτενέρ του. Οι Γκιγιέρμε και Καμαρά, έχοντας και τον Φορτούνη μπροστά τους, θα αποτελέσει τους τρεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τέλος, οι Λάζαρος και Ποντένσε δύσκολα δεν θα δουν το όνομά τους στην ενδεκάδα και μένει να φανεί ποιος από τους Γκερέρο ή Χασάν θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.