Ολυμπιακός: Τα μηνύματα του δεύτερου φιλικού

Ηχηρά μηνύματα έστειλε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Νόρντζελαντ.

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα του δεύτερου φιλικού

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 1-1 μ τη Νόρντζελαντ. Ακόμα ένα ματς ευκαιρία για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δει ορισμένα πράγματα από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.

Και μπορεί από αυτές τις αναμετρήσεις να μη βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά κάποια μηνύματα περνάνε από τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δείχνει τις προθέσεις του για ορισμένους ποδοσφαιριστές ή τουλάχιστον τις προτεραιότητες του.

Ο Ανδρέας Ντόη για δεύτερο ματς παίζει στα χαφ. Μία θέση που είναι η φυσική του, αλλά πέρσι είχε επιλέξει ο Μίτσελ να τον περάσει στο κέντρο της άμυνας. Φαίνεται πως ο συμπατριώτης του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δεν πείθεται να έχει στόπερ τον Ντόη. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε στα δύο φιλικά.

Ακόμη και ο Ραμόν είναι παίκτης που δεν μοιάζει να είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία. Τον χρησιμοποίησε ως εξτρέμ ο Ισπανός προπονητής, ενώ θυμίζουμε ότι έχει προχωρήσει και στην απόκτηση του Κίνι που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας.

Επίσης ο Μαρτίνεθ είναι προπονητής που από τα φιλικά δείχνει διάθεση να φτιάξει μία ενδεκάδα. Συνήθως οι προπονητές στα πρώτα τους ματς παρατάσσουν σχήματα με πολλές αλλαγές. Ο Ισπανός φαίνεται πως έχει μία βάση στην ενδεκάδα και ψάχνει τις πινελιές του.

Και στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ φάνηκε η διάθεση του Ολυμπιακού να ασκήσει ασφυκτικό πρέσινγκ στον αντίπαλο. Γι' ακόμα μία φορά όμως αποδείχτηκε ότι του λείπουν βασικά εργαλεία για να κάνει σωστά τη δουλειά του.