Ολυμπιακός: «Χρωστάμε αυτό το διπλό»

Τι συζητούν στον Ρέντη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πως έχουν πεισμώσει οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός: «Χρωστάμε αυτό το διπλό»

Το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων. Οι Πειραιώτες πέρασαν μία εβδομάδα με συνεχόμενα ζόρικα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Μίλαν και στο ΟΑΚΑ θα παίξουν το τελευταίο αυτής της σειράς. Ο τρόπος με τον οποίο έχασε η ομάδα του Πειραιά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια έδειξε πως στον Ρέντη γίνεται αρκετά καλή δουλειά, όμως, τώρα ήρθε η ώρα και γι’ αποτέλεσμα.

Στο μεγάλο λιμάνι είναι «σκασμένοι» για τις δύο ήττες τους. Έχασαν δύο ματς, τα οποία δεν άξιζαν να χάσουν και στα οποία είχαν αρκετά καλή εικόνα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως έχουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που μάχεται μέχρι το τέλος και πως δεν θα είναι καθόλου εύκολος.

Από την άλλη όμως τους έχει πεισμώσει ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν τα ματς με ΠΑΟΚ και Μίλαν. Τους «καίει» πολύ αυτό το παιχνίδι και εκείνο που τόνιζαν άπαντες είναι ότι «αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας».

Είναι ατάκες που ακούγονται στον Ρέντη μετά το ματς με τη Μίλαν. Όσοι ήταν και πέρσι στην ομάδα έχουν και έναν λόγο παραπάνω, αφού από το ΟΑΚΑ ξεκίνησε πέρσι όλο το κακό. Από την άλλη θέλουν να πάνε σε αυτή την διακοπή με μία μεγάλη νίκη στο ενεργητικό τους. Την έχουν ανάγκη μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.