Ολυμπιακός: Χαμός με Ζινκερνάγκελ

Αρκετά δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ.

Ολυμπιακός: Χαμός με Ζινκερνάγκελ

Ο… χορός των ενδιαφερόμενων για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ συνεχίζεται και πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Δανός παρά το γεγονός ότι έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του Πειραιά στην Αυστρία δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας της νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον Ζινκερνάγκελ προέκυψαν και νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Τραμπζονσπόρ για να συνεχίσει με τη φανέλα της την καριέρα του.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η ομάδα της Τραπεζούντας έχουν συμφωνήσει στα 3 εκατ. ευρώ για τον Δανό μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος περιμένει να κάνει κίνηση και η Σταντάρ Λιέγης στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός.

Ο ίδιος θέλει να παίξει στο Βέλγιο που πέρσι τα πήγε αρκετά καλά, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Από το Βέλγιο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα κλαμπ.