ΟΦΗ: Η αποστολή για την Ολλανδία

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Ο Γιοχού έμεινε εκτός.

ΟΦΗ: Η αποστολή για την Ολλανδία

Το πρωί του Σαββάτου (15/7) αναχωρεί η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία. Ο Γιοχού βρίσκεται εκτός αποστολής επειδή είναι κοντά σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (14/7) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η τελευταία πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την σεζόν 2023-24.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 33 ποδοσφαιριστές, συμπεριλήφθηκαν οι: Σηφάκης, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μανδάς, Καλαφάτης (Κ19), Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Καρώ, Abanda, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης (Κ19), Diousse, Neira, Toral, Mellado, Αποστολάκης, Bakic, Riera, Κουτεντάκης, Mohanan (υπό δοκιμή), Grønning, Phellype, Dicko, Durmishaj, Γρίβας, Mosquera, Θεοδοσουλάκης, Bifouma, Fallatah.

H ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (15/7), από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Κυριακή (30/7)».