Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1: Με την... ψυχή στο στόμα!

Μια φαινομενικά εύκολη νίκη εξελίχθηκε σε οριακή για τον Παναιτωλικό, ο οποίος παραλίγο να ισοφαριστεί στο 90'+2' από τον Λεβαδειακό των 10 παικτών!

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1: Με την... ψυχή στο στόμα!

Άνοστο πρώτο ημίχρονο, κυριαρχία Παναιτωλικού, αντεπίθεση Λεβαδειακού και οριακή νίκη των Αγρινιωτών με 2-1! Κάπως έτσι μπορούμε να συνοψίσουμε σε μία πρόταση το τι συνέβη το βραδάκι του Σαββάτου (6/10) στο γήπεδο του Παναιτωλικού, εκεί όπου τα «καναρίνια» πανηγύρισαν μια αγχωτική νίκη σε βάρος των Βοιωτών, οι οποίοι αντέδρασαν ψυχωμένα μεν στο τέλος, όμως δεν ήταν αρκετό.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο με μηδέν τελικές προς την εστία, οι γηπεδούχοι του Δέλλα άνοιξαν το σκορ με το πιο... τυχερό γκολ του πρωταθλήματος όταν ο Αντιλέχου έδιωξε πάνω στο κεφάλι του Έρικσον και στη συνέχεια είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Επασί στο 49'! Ο Μοράρ έκανε το 2-0 στο 59' σαν σε προπόνηση μετά την ωραία προσπάθεια του Καμαρά και παρά το χαμένο πέναλτι του πρώτου στο 63', όλα έδειχναν ότι η νίκη θα ήταν εύκολη υπόθεση για τον Παναιτωλικό.

Κι όμως! Παρά την αποβολή του Νανγκίς στο 64', η είσοδος του νεαρού Ιωαννίδη στη θέση του αρνητικού Μαρκόφσκι στο 75' παραλίγο να αποδειχθεί «κίνηση ματ» από τον Μάντζιο. Αρχικά ο -εξαιρετικός- Σαβαντογκό μείωσε με προσωπικό τέρμα σε 2-1 στο 84' και στο 90'+2' ο πιτσιρικάς Ιωαννίδης αστόχησε από κοντά χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

Σκόρερ: 49' Έρικσον, 59' Μοράρ - 84' Σαβαντογκό

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Μπαρμπόσα, Λουσέρο - Σουμπίνιο, Παντελιάδης, Σαβαντογκό, Τσαμπούρης

Κόκκινες κάρτες: 64' Νανγκίς (δεύτερη κίτρινη)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μαλής, Ρότσα, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Ντίας (84' Μανά), Μοράρ, Μάζουρεκ (66' Μπαρμπόσα), Καμαρά (77' Λουσέρο).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (65' Όμο), Ναγκίς, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (64' Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι (75' Ιωαννίδης).