Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Γεντβάι

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινείται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Τιν Γεντβάι, από την Λοκομοτίβ Μόσχας 

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Γεντβάι

Ο Τιν Γεντβάι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 27χρονος Κροάτης της Λοκομοτίβ Μόσχας αρέσει στον τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση κινείται για την απόκτησή του.

Ο Γεντβάι ήταν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το απέκτησε η Ρόμα. Στην Ιταλία τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Λεβερκούζεν. Έξι μήνες μετά, η παρουσία του ήταν τόσο πειστική που ο γερμανικός σύλλογος διέκοψε τον δανεισμό και έβγαλε από τα ταμεία του επτά εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Μέσα σε μία τετραετία έπαιξε σε πάνω από 100 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ διαπρέποντας με το ταλέντο του, ωστόσο οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός για μεγάλο διάστημα και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην Άουγκσμπουργκ.

Το καλοκαίρι του 2021, δόθηκε έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας όπου ανήκε μέχρι και σήμερα. Στο περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλ Αϊν λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Ρωσία. Παράλληλα έχει στο παλμάρε του 26 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας ενώ ήταν στην αποστολή του Μουντιάλ του 2018 όταν η χώρα του έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.