ΠΑΟΚ: Τέλος η Ολλανδία για Αουγκούστο

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, χάνει την προετοιμασία στην Ολλανδία, εξαιτίας του μυϊκού προβλήματος στο ισχίο που αποκόμισε από το φιλικό παιχνίδι με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς

ΠΑΟΚ: Τέλος η Ολλανδία για Αουγκούστο

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Το μυϊκό πρόβλημα στο ισχίο που του παρουσιάστηκε από το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν του επιτρέπει να γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ. Ο Αουγκούστο θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τις 17 Ιουλίου, οπότε η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει τις προπονήσεις επί Ελληνικού εδάφους.

Στη σημερινή (13/7) προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και αυτοί που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Γκενκ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν αρχικά στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό. Εκτός από τον Αουγκούστο, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ζόαν Σάστρε έτρεξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και οι Φιλίπε Σοάρες και Ντομινίκ Κοτάρσκι έκαναν δουλειά στο γυμναστήριο.