Χωρίς Μάνταλο, Οικονόμου στο ντέρμπι η ΑΕΚ. Παίζει ο Μπογέ

Ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο νιώθει ο αρχηγός της «Ένωσης» και αποκλείστηκε ενόψει Ολυμπιακού. Εκτός αποστολής και οι ανέτοιμοι Άλεφ, Οικονόμου, συμπεριλήφθηκε όμως ο Μπογέ.

Χωρίς Μάνταλο, Οικονόμου στο ντέρμπι η ΑΕΚ. Παίζει ο Μπογέ

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει ντέρμπι. Ο Εβρίτης τεχνικός είδε τον Πέτρο Μάνταλο να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατό του και έτσι να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Επίσης, εκτός με Ολυμπιακό μένουν και οι ανέτοιμοι Άλεφ, Οικονόμου, που, παρότι προπονούνται κανονικά τις τελευταίες μέρες, δεν έχουν ακόμα επανέλθει 100% και ενόψει μιας τόσο απαιτητικής αναμέτρησης, κρίθηκε προτιμότερο να μη δώσουν το παρών.

Αντίθετα με όλους τους παραπάνω, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Λούκας Μπογέ. Πάντως θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει στο ματς ο Αργεντινός εξτρέμ ενώ γενικότερα δείχνει πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή του ντέρμπι έχεις ως εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ, Λιβάγια.