Παναθηναϊκός: Οριστικό «ναυάγιο» με Μπράμπετς

Δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Γιακούμπ Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό, μετά τις αντιδράσεις των οπαδών του Άρη.

Παναθηναϊκός: Οριστικό «ναυάγιο» με Μπράμπετς

Τι και αν όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Γιακούμπ Μπράμπετς; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπόθεση «ναυάγησε» οριστικά και ο παίκτης θα παραμείνει στο δυναμικό των «κιτρίνων».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μεταγραφή ουσιαστικά χάλασε εξαιτίας των οπαδών του Άρη, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της είδησης περί φλερτ των δύο ομάδων για τον Τσέχο σέντερ μπακ, ο οποίος είναι και εκ των βασικών στελεχών του Τόλη Τερζή στην αρχική ενδεκάδα.

Ως αποτέλεσμα, η «πράσινη» πλευρά δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω με τον Μπράμπετς και αναγκαστικά στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις προκειμένου να πλαισιώσει τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Μια από αυτές ενδέχεται να είναι του 26χρονου Νιγηριανού κεντρικού μπακ Τσιντόζιε Αβαζίεμ που ανήκει στην Μποαβίστα, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να υπάρχει στην επικαιρότητα του ΠΑΟ. Πάντως η ελληνική ομάδα θα πρέπει να βιαστεί για την απόκτηση στόπερ, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν...