Κηφισιά: Στη Ριζούπολη τα εντός έδρας παιχνίδια τη νέα σεζόν

Ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, τόνισε ότι η ομάδα θα δώσει στο γήπεδο της Ριζούπολης τους εντός έδρας αγώνες της τη νέα σεζόν.

Κηφισιά: Στη Ριζούπολη τα εντός έδρας παιχνίδια τη νέα σεζόν

Το γήπεδο της Ριζούπολης θα είναι η έδρα της Κηφισιάς τη νέα περίοδο. Ο σύλλογος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο της Καισαριανής, ωστόσο αυτό δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για τις αναμετρήσεις της Super League.

«Η ομάδα μας θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης. Έχουμε δύο προπονητικά κέντρα, τα οποία είναι εξαιρετικά. Το ένα είναι το Ζηρίνειο, που έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση σε όλα τα επίπεδα.

Το άλλο γήπεδο, που θα χρησιμοποιούμε ως προπονητικό κέντρο, είναι αυτό της Καισαριανής, στο οποίο έχουμε επενδύσει πάρα πολλά χρήματα. Έχει γίνει άρτια εξοπλισμένο. Αυτή τη στιγμή γίνεται η τοποθέτηση καινούργιου χλοοτάπητα με έξοδα της ομάδας μας. Φτιάξαμε γυμναστήριο, καινούργιους χώρους αποδυτηρίων.

Όλοι οι φορείς είναι σύμφωνοι, θα είναι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί η λύση, ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στην πόλη και να υπάρξει ένα γήπεδο προδιαγραφών Super League 1, για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, στην Κηφισιά», είπε ο Πρίτσας.