Παρουσίαση Μέσι από Ίντερ Μαϊάμι: Με δύο λυόμενες εξέδρες αυξάνει τη χωρητικότητα του γηπέδου της!

Η Ίντερ Μαϊάμι προσθέτει δύο λυόμενες εξέδρες στις υπάρχουσες του γηπέδου της για να αυξήσει τη χωρητικότητα του ενόψει της πολυαναμενόμενης παρουσίασης του Λιονέλ Mέσι και του ντεμπούτου του 

Παρουσίαση Μέσι από Ίντερ Μαϊάμι: Με δύο λυόμενες εξέδρες αυξάνει τη χωρητικότητα του γηπέδου της!

Ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει, πλήρως, οι άνθρωποι της Ίντερ Mαϊάμι το επικοινωνιακό αντίκτυπο της έλευσης στις τάξεις της ομάδας τους του Λιονέλ Mέσι.

Έτσι τρέχουν κατόπιν... εορτής για να δώσουν λύσεις στον παροξυσμό που έχει δημιουργηθεί με την επιθυμία χιλιάδων να δουν την παρουσίαση του (κατά πολλούς κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών) και του ντεμπούτου του (στις 21/07) η οποία ξεπερνά (κατά πολύ...) την έτσι κι αλλιώς περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της ομάδας της Φλόριντα.

Ο Αργεντινός που ολοκλήρωσε τις διακοπές του, βρίσκεται από την Tρίτη (12/07) στο Μαϊάμι με την οικογένειά του και την Κυριακή (16/7) θα παρουσιαστεί από την ομάδα του Mπέκαμ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην Kρους Ασούλ.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης η νέα του ομάδα αποφάσισε να προσθέσει στο γήπεδό της πτυσσόμενες κερκίδες, με τη χωρητικότητα να αυξάνεται στις 21.000 θέσεις.

Που και πάλι ...λίγες μοιάζουν!