ΑΕΚ: Συνέχιση του δανεισμού του Νταντσένκο στην Ζόρια

Η Zόρια Λουχάνσκ έκανε γνωστό μ' ανάρτηση της ότι συνεχίζεται ο δανεισμός του Όλεγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν

ΑΕΚ: Συνέχιση του δανεισμού του Νταντσένκο στην Ζόρια

Για ακόμη μια σεζόν (2023-24) θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται με τα χρώματα της Ζόρια Λουχάνσκ ο Όλεγκ Νταντσένκο, αφού η ουκρανική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση του δανεισμού του ακραίου αμυντικού από την ΑΕΚ.

Ο 28χρονος -που αποκτήθηκε το Γενάρη του 2021. αλλά έμεινε στις τάξεις της «Ένωσης» μόνο για ένα χρόνο μέχρι να δοθεί για πρώτη φορά δανεικός στην Ζόρια - μπήκε στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του (σ. εκπνέει το καλοκαίρι του 2024) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε με τη φανέλα της ομάδας της πατρίδας του 17 συμμετοχές.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση, ενώ βρισκόταν στην Τουρκία για την προετοιμασία με την ομάδα που αγωνιζόταν με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Ουκρανός αμυντικός ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς η ΑΕΚ ανέλαβε τη νοσηλεία του, γλιτώνοντας τότε την επέμβαση.

Κατά την παραμονή του εδώ υπεβλήθη σε καυτηριασμό στην καρδιά, ενώ του τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.