Ολυμπιακός: «Πoνοκέφαλος» για Μαρτίνς η 18άδα με ΑΕΚ

Ο Πορτογάλος το παραδέχτηκε στον Ρέντη ότι από τώρα και στο εξής δεν θα έχει «πονοκέφαλο» μόνο με την κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά θα πρέπει να «προβληματιστεί» περισσότερο για τη 18άδα με τις πολλές επιλογές πρώτης γραμμής που έχει στα χέρια του.

Ολυμπιακός: «Πoνοκέφαλος» για Μαρτίνς η 18άδα με ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς προ ημερών είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «τέτοιο ρόστερ δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει ότι την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, όχι μόνο όλων όσων τράβηξαν το κουπί στο μεγαλύτερο μέρος της αφετηρίας της σεζόν, αλλά και όσων έρχονταν από τον πάγκο.

Το παιχνίδι με την Μίλαν τον έβαλε σε σοβαρές σκέψεις ενόψει ΑΕΚ. Όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για την κατάρτιση της 18άδας. Κακά τα ψέματα, θα πρέπει να μείνουν πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός αποστολής. Ένας εξ αυτών θα είναι λογικά ο Τοροσίδης που επέστρεψε με μυικές ενοχλήσεις από την Ιταλία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα οι Γκιγιέρμε και Γκερέρο δείχνουν αυτή τη στιγμή να έχουν περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλον που αγωνίστηκε στο «Σαν Σίρο» για να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα του ΟΑΚΑ.

Αν και υπάρχει μία αίσθηση ότι στην Καλογρέζα θα παρατάξει μία ενδεκάδα που θα πλησιάζει σε πρόσωπα την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει με τον ΠΑΟΚ, είναι γεγονός ότι τον «πονοκεφάλιασε» ευχάριστα η εικόνα αρκετών από το ματς του «Σαν Σίρο».

Κάποιοι εκτιμούν ότι δεν είναι μόνο οι Γκιγιέρμε και Γκερέρο που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Δεν αποκλείεται ακόμη και ο Φετφατζίδης να διεκδικήσει θέση βασικού.

Το θέμα με την ενδεκάδα όμως θα το λύσει ο Μαρτίνς. Εκείνο που τον «προβληματίζει» περισσότερο και έχει κάνει κάποιες κουβέντες στον Ρέντη, είναι ότι θα χρειαστεί να αφήσει κόσμο και κοσμάκη εκτός 18άδας. Κόσμο που θα μπορούσε άνετα να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα!