Άρης: Φιλική ήττα (0-2) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ανέτοιμος έδειξε ο Άρης και γνώρισε την ήττα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Ελληνικού εδάφους από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0

Άρης: Φιλική ήττα (0-2) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ανέτοιμος έδειξε ο Άρης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί Ελληνικού εδάφους (και τέταρτο στη φετινή προετοιμασία) και γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0. Το ματς έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού και οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Ο τεχνικός Αποστόλης Τερζής προσπαθεί να ...παντρέψει παλιούς και νέους παίκτες και σίγουρα η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Η ομάδα της Σόφιας δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Στόιτσκοφ που αιφνιδίασε τον Κουέστα. Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ στο 59’ διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ρούσεφ. Στο 81’ ο Εμπακατά έκανε την σέντρα, αλλά ο Παναγίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μενέντεζ από καλή θέση σούταρε άουτ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (69’ Φατόρε), Μπράμπετς (46’ Αηδόνης), Φαμπιάνο, Φεράρι (46’ Εμπακατά), Ρουπ (46’ Πάβισιτς), Νταρίντα (46’ Τζούρασεκ), Παναγίδης, Πάλμα (68’ Χριστοδουλόπουλος), Σαβέριο (46’ Μενέντες), Γκρέι (69’ Ντουκουρέ).

ΤΣΣΚΑ 1948: Γκάνεφ (46’ Ναούμοφ), Γκουρίστα, Πετρόφ, Χέλιτον (46’ Τσόκοφ) Οράτσεφ, Τσότσεφ (46’ Πίστσεβιτς), Βούτοφ (46’ Γιόσκοφ), Τσένοφ (63’ Δασκάλοφ), Κιρίλοφ (46’ Πεντρίνιο), Ρούσεφ, Ταλίς (46’ Στόιτσκοφ).