Πρώτος στόχος της Άντερλεχτ ο Σέρτζι Κανός

Δυνατά η Άντερλεχτ για τον Σέρτζι Κανός, ποιό το πλεονέκτημά της για τον Ισπανό εξτρέμ, πρώην του Ολυμπιακού. 

Πρώτος στόχος της Άντερλεχτ ο Σέρτζι Κανός

Ο Σέρτζι Κανός ανήκει στην Μπρέντφορντ, θέλει να παίξει στην Βαλένθια, αλλά μεταξύ άλλων ομάδων έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Άντερλεχτ.

Ο Ισπανός εξτρέμ που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στον Ολυμπιακό περιμένει τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του από την Μπρέντφορντ, με κύρια επιθυμία του την μετακίνηση στην Βαλένθια απ' όπου κατάγεται.

Η Άντερλεχτ τον έχει πρώτο στη λίστα της για να αντικαταστήσει τον Αμούζου που παραχωρήθηκε και έχει το πλεονέκτημα ότι ο προπονητής της, ο Δανός Μπρίαν Ρίμερ, γνωρίζει πολύ καλά τον Κανός από την κοινή παρουσία τους στην Μπρέντφορντ. Ο Ρίμερ, τεχνικός της Άντερλεχτ από το περσινό καλοκαίρι, ήταν βοηθός προπονητή του Τόμας Φρανκ στην αγγλική ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τον Κανός, με τον οποίο έχουν εξαιρετική σχέση.

Οι Βέλγοι ποντάρουν σε αυτό ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε (ή εξακολουθεί να ενδιαφέρεται) και ο Ολυμπιακός.

Στην Ισπανία γράφουν ότι η Βαλένθια θέλει τον Κανός, αλλά έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να φτάσει τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου.