Ολυμπιακός: Η ώρα της κρίσιμης απόφασης του Μαντί

Έχει φτάσει η ώρα ο Μαντί Καμαρά να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η ώρα της κρίσιμης απόφασης του Μαντί

Στον Ρέντη έχει μείνει ο Μαντί Καμαρά, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό από την περσινή του θητεία στη Ρόμα. Ο Αφρικανός χαφ είναι μία περίεργη περίπτωση για την οποία αναζητούν λύση και οι δύο πλευρές.

Ο 26χρονος χαφ ενδέχεται να πάει στην Αυστρία και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός θεωρούσε πως θα μπορούσε να τον πουλήσει σε πολύ υψηλή τιμή.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για τον Μαντί; Πρώτα απ' όλα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σε αυτές τις περιπτώσεις είτε ανανεώνει, είτε το κλαμπ τον πουλάει.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Το πέρασμα του από τη Ρόμα τον βοήθησε αρκετά, ενώ η Τορίνο φέρεται να έχει ρωτήσει τον Ολυμπιακό για τον 26χρονο μέσο. Πρόταση, ωστόσο φαίνεται πως έχει κάνει η Γαλατασαράι και αυτή είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ που δεν ικανοποίησε τον Ολυμπιακό.

Και ο Μαντί πλέον θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για το μέλλον του. Είτε θα κάνει νέο συμβόλαιο και θα παίξει στον Ολυμπιακό, είτε θα φύγει. Το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.